I morgon går vi in i v 38, så vi är verkligen nära nu! Kan erkänna att nervositeten över förlossningen börjar eskalera, men försöker då tänka ”äsch, kvinnor över hela världen har ju i alla tider klarat förlossningar, så det kommer jag med göra” Dessutom har jag ju Fredrik med mig, och han kan nog lätta upp stämningen, om inte annat lär han väll svimma och då flyttas ju fokus från mig. Vi har funderat på om det inte är lika bra att han tar på sig en hockeyhjälm redan innan, så han inte skadar sig när han dimper ned i backen. Haha, ne skämt åsido, men lite känslig för blod och annat är han allt. Så vi får se hur det går;-)

Då jag är en planeringsmänniska ut i fingertopparna så kan jag även erkänna att det är småjobbigt att inte veta exakt när det är dags att åka in. För det kan ju liksom ske redan i morgon eller om 5 veckor, det vet man ju inte. Så för att lugna mina nerver och mitt kontrollbehov har jag skrivit ut listor på saker som ska göras innan BF, vad som skall packas i BB väskan och satt upp en lista med nummer, hundvakter, Rockys packlista, och vad vi ska ha med oss. Så nu känns det lite bättre faktiskt. Så jag gör så gott jag kan, för att släppa eller rättare sagt lugna mitt kontrollbehov. Spontan kan jag såklart vara, men jag gillar planering!

I helgen har vi fått en del gjort. I Lördags jobbade Fredrik till 14, så runt halv 15 kom han hem så då käkade vi lite, sen hade jag kommit med förslaget att vi skulle klippa gräsmattan och trimma. Vilket vi drog igång med, min skräck är att den ska bli lika illa som förra året, och då fick  vi nästan ta hjälp av en tröska för att få ordning på den. Så nu klipper vi minst en gång i veckan tills vår robottklippare anländer och gör vårt liv lite lättare. Och denna gången klippte jag hela gräsmattan själv medans Fredrik trimmade. Jag är nöjdare än nöjd.

På kvällen åkte vi till Lena&Niklas,Stella&Jack. Och där var Linda&Anders, likaså Camilla&Tobias&MiniMagen. Vi blev bjudna på riktigt goda Hamburgare med alla tänkbara tillbehör..så gött! Sen blev vi kvar där till kanske 22/22.30 tiden. Jag var görtrött, så vi bestämde att vi skulle gå hem. Det är inte jättelångt hem, men jag fick det lite jobbigt. Efter gräsklippningen så hade jag redan regält ont i fogarna och hade även en hel del sammandragningar, så det blev lite korta andningspauser på.vägen hem, men otålig som jag är orkar jag ju inte stanna stup i kvarten heller. Hem kom vi och Fredrik somnade i soffan, medans jag använde datorn lite. Sen gick vi upp och la oss. Jag somnade faktislt nästan med en gång, det är ovanligt!

I Söndags tänkte vi åkt till Skövde för att dels hämta ut babybox från KronansDroghandel(fick sms om den i veckan) och sen har jag en kupong på KappAhl där man får en gratis body. Och sen ville jag inhandlat det sista till BB väskan, dvs. Lite fler linnen, en kofta längre modell m.m Men när vi gick upp vid lite i 8 insåg jag att det inte var någon klok idé att åka till Skövde, och gå runt där. För jag hade så förbannat ont att jag knappt kunde gå ur sängen. Så landade i soffan istället, och sen powernapade jag där lite. På em åkte vi till Sol-Lidén och fikade och passade på att krama och säga hejdå till Göteborgarna en extra gång, nästa gång vi träffas så har vi troligtvis en liten bebis att visa dem. Härlig känsla!

Idag och i morgon ska jag städa rum för rum, sen på onsdag ska jag luncha med Sandra,Ellinor& Elinor(kanske sötaste Olle är med också) så denna veckan lär gå fort den med.
Ha en härlig dag allihopa, ser att jag har en hel del nya läsare. Roligt att ni hittat hit:-)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *