..efter några timmar i Hjotrakten. Vi trimmar Rocky ca 3ggr/år vilket är välbehövligt vill jag lova. Han hinner bli en riktig hårboll mellan gångerna. Och vi skulle aldrig orka trimma han själva då hans päls ska ryckas och inte klippas. Så vi lämnar av honom på ett ställe som heter Malles Hundtrim, och vi är väldigt nöjda! Rocky blir alltid lugn när han är där och ser alltid glad ut när vi hämtar han. Margareta som trimmar har väldigt bra hand med djur. (www.kennelmajomas.se) så har ni hundar som behöver trimmas kan jag rekommendera henne, i alla fall ni som Aussieterrier, för vår blir så himla stilig!

Medans Rocky trimmades så passade vi på att åka till Hjo, tänkte ätit glass men var hungriga så vi åt skräpmat i stället och det var inte helt fel det heller.

Nu ska jag sitta och bara vara en stund vid tv’n, och njuta av att mina fötter är alldeles lena och mjuka efter fotbehandlingen tidigare i dag.

Här ser ni föresten lite efterbilder på Rocky, och hans underbara shampo som vi köpte sist vi var i Ullared. Och nu när mamma och pappa var där så bad jag dem köpa sprayen med conditioner och som man kan använda för att fräsha upp Rocky mellan tvättarna. Den doftar helt underbart!

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *