Ja i eftermiddag städade jag som tusan, och nu ser nerevåningen beboerlig ut igen..det kunde man inte tro under det dammlagret som fanns, och inte att tala om de stora dammtussarna jag jagat bort med dammsugaren. Så skönt när det är klart. I morgon hugger jag tag i övervåningen. Gör ju inget att jag får vara inne och städa när vädret ute varit så grått och tråkigt idag, och det tråkiga vädret verkar ju hålla i sig även i morgon, så jag förlorar ju inget på att spendera dagen inne.
Vardagsrummet fick en liten extra uppfräshning med byte av gardiner, och lite dukar som kom fram, dock avskyr jag gardinerna, och dem är väll sisådär 5 år gamla, men ljusare blev det i alla fall, så tills jag hittar några andra får dessa hänga uppe helt enkelt.

Just nu ligger jag i soffan med hemsk halsbränna och kräkkänslor…som kag hoppas försvinner snart:|  hemskt är det! Fogarna ger sig verkligen till känna med vilket inte är direkt skönt! Men nj slutgnällt. Ska snart hoppa in i duschen, sen blir det nog till att läsa lite i The Hunger Games…om jag inte somnar innan dess vill säga.

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *