Min första dag hemma från jobbet. Arbetade min sista dag igår och vaknade idag med en stress utan dess like..men det är en vanesak det där med att släppa taget..något jag är fullkomligt kass på…men snart kommer jag säkert inse hur skönt det är att vara ledig och då känns det säkert bättre. Tiden har gått så otroligt fort! Är redan i v33 nu och endast 7 veckor till bf..så det dröjer inte allt för länge innan vår älskade bebis kommer ut till oss.

Idag tog jag sovmorgon, dvs ställde inte klockan för att jag skulle sova ut..vaknade 7.30.. Hm..det där med att kunna sova till 9 går verkligen inte längre. Men nu när det är så ljust ute på morgonen vaknar man ju piggare än någonsin vilket är helt underbart!

Idag har jag hängt ut en maskin tvätt på tork ute..underbart!! Och sedan har jag njutit i solen medans Fredrik har rensat upp runt träden i trädgården..så nu är det betydligt mindre igenväxt runt dem, och kantstenen har sett dagens ljus igen. Dessutom ser vi att vi nog kan få lite blommor på både päronträdet och äppleträder, något som lyste med sin frånvaro förra sommaren. Kanske inte var så tokigt att klippa ned dem i höstas.

I eftermiddag ska vi åka ut en sväng till Källefall, där fina systeryster och hennes familj befinner sig..ska bli roligt att träffa dem lite igen. Blir ju inte jätteofta då dem bor i Göteborg och vi i Tidaholm så bäst att passa på:-)

Ne nu ska jag byta om lite så att jag kan med att vistas utanför trädgården;-)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *