I går gick vi upp lite lagom tidigt på morgonen, sen vid 10 tiden åkte vi till Lidéns och köpte blommor till Camilla å Tobias, och jag passade även på att slå in lite presenter där, då min tejp har försvunnit någonstans..har troligtvis förlagt den någonstans.

Sen hämtade vi upp Jessica Cornelia & Melwin. (Felix åkte med Zarah& Alexander) så åkte vi mot Göteborg Vi släppte av Jessica och barnen på Lek och Buslandet, sen styrde vi mot Camilla och Tobias adress..och tro det eller ej, men vi hittade utan några som helst problem..Och vad mysigt del bor!! Blev helt kär i fönstren, som är annorlunda, sådär välvda och fina, dessutom är det verkligen en stor ljus och härlig lägenhet!! Vi fick supergod fika och var mätta å belåtna kan jag säga! Blev en avslappnad härlig Lördagseftermiddag Hos dem, och äntligen har vi varit där och hälsat på..inte ett år förtidigt;-)

Sedan ställde vi om Gpsen och körde mot lekåbus igen, men pga av en liten detalj, även kallas vägarbete, som inte fannd med på kartan fick vi ta en liten omväg, men kom fram till slut och hittade även till Jonsereds församlingshem utan några större problem.

Wilmas namngivning hölls nämligen där, och det var en avslappnad och mysig tillställning. Själva seremonin gick ganska fort och maten var underbart god. Sen blev det lite väl villt i lekrummet och Felix ramlade, slog pannan i en träsoffa, en riktigt blodig historia och till följd av detta fick det bli en snabbvisit till sjukhuset, 8 tejplappar senare kom han tillbaka till oss och såg väldigt mycket piggare ut. Men det gjorde rejält ont i mosterhjärtat av att se han så förtvivlad som när han trodde att dem skulle sy på sjukhuset.

Det blev även underbart goda marängtårtor till efterrätt, som även Felix fick en smakbit av då han kom tillbaka. Så han återhämtade sig snabbt ändå;-)

Fyllde även i en rolig gästbok..måste få tag i en sådan till vår lille/lilla ska namngivas eller döpas..vilket det blir får vi se:-)
Vi blev kvar ganska länge och passade på att prata lite med Susanne, Staffan och Matilda, när det blivit lite lugnare. Lilla Wilmisen var så trött så trött efter en lååång dag med massa intryck, men en kort powernap var det enda hon hann med. Men misstänker att hon somnade riktigt gott när dem kom hem.

Vi hämtade upp Rocky hos Linda & Anders vid 24 tiden, sen åkte vi direkt hem och stensomnade allihopa…

Vaknade idag med förkylningssymtom..usch..har mått kasst idag..men har tagit det så lugnt som möjligt så att jag ändå känner mig lite piggare nu, och i morgon ska jag vara i redig form för jobbet, för då ska Herravdelningen få ett riktigt ansiktslyft! Det är så himla roligt att hänga om och få fram alla härliga nyheter!

Hängde för en tid sedan om Babyavdelningen…det gnager lite att vi inte vet vad det blir ännu…eftersom det har kommit så himla mycket fint..men det mesta är väldigt pojkigt eller väldigt tjejigt…så det får vänta men efter det att lilla hjärtat har kommit så blir det allt en shoppingrunda på Cubus<3

–Angelica–

image
image

1 comment on “Händelserik Lördag, och en sjukdomsfeelings Söndag”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29