I morse vaknade jag av att Fredrik tejpade och höll på med något på nerevåningen. Sen när jag vaknade till ordentligt, när Fredrik åkt till jobbet, så hittar jag ett godishalsband på bordet. Tejpen hade han använt då han tillverkade en inramning till sitt kort och halsband. En inramning i form av ett hjärta.. Ett gott skratt fick jag i alla fall vill jag lova:-D

På lunchen kom Fredrik hem med mat (rikitigt god sallad) och en väldigt fin Hjärtebukett..Tack Älskling, du är bäst! Det är så härligt att man kan älska någon mer och mer för varje dag som går. I år har vi varit ihop i 12 år, och jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan Fredrik.

I em ska jag försöka städa lite & kanske ge mig på att fixa Cupcakes tills Älsklingen kommer hem..bakar jag dem kommer jag såklart dela med mig av dem på bloggen!!

Vill önska er en härlig Alla <3 s Dag!

image
image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *