image

I Lördags gick vi upp, inte allt för tidigt, men innan 8( vilket är tidigt för mig) och låmnade Rocky hos mina fina Svärföräldrar. Så åkte vi (+Lena och Niklas) mot vår destination, Gekås i Ullared. Det gick smidigt att ta sig dit, med bara två stopp, kissapaus och sen en fikapaus på Göstas Café. Väl framme inser vi att parkering inte är en självklarhet. Så efter drygt en timmas letande hittar vi en på baksidan av det lilla shoppingcentrat som ligger precis bredvid.

Köa in fick vi med göra, men kanske bara i 10 min, innanför dörrarna var det MYCKET folk. Lite som rusningstrafik, när allt står stilla ni vet. Men på något underligt vis lyckades vi ändå hitta lite födelsedagspresenter och en julklapp. Och lite småprylar. Men även fast vi tyckte att vi inte köpte så mycket, landade kalaset på 2300, inte så hemskt farligt dock. Jag har varit med om betydligt dyrare besök.

Jag letade efter lite gardiner, men hittade inga jag ville ha. Hittade dock en hissgardin som jag inte köpte, men, som hade passat perfekt i gästrummet. (se bilden, inte så bra skärpa eller ljus dock) inte varje dag man hittar gardiner med sina egna initialer och efternamn.
Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *