När vi flyttade in här så var de egentligen ingenting vi kände att vi behövde göra om, utan vi bara flyttade in. Fina neutrala tapeter i alla utom ett rum, och det kändes helt ok att vänta med det rummet. Hallen har inte heller känts som prio direkt, Men så för ett tag sedan köpte vi ny hallmöbel, och då det sitter ett element lite olyckligt så måste vi fixa lite extra för att få till det. Så när vi ändå grejar en massa är det lika bra att spackla och måla om hela hallen. Så spacklat har Fredrik gjort idag, och måla ska jag göra tidigt i morgon och försöka få det torrt och fint tills Pappa kommer hit och hjälper oss med ”byggandet” så det blir en tidig kväll för att orka en ännu tidigare morgon.

I går fyllde min lillebror 19, och jag börjar inse att han inte är så liten längre. Men han kommer alltid ha en speciell lillebrorsstämpel;-)

Idag fyller min mamma år och då jag jobbade så blev det ingen visit hos henne idag, men jag träffar henne i morgon, och då ska hon få en liten present:-)

Ne nu är det dags att kika lite på tv och sen sova.
Natti
Angelica

1 comment on “Helrenovering”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29