image

Jag har verkligen inte gjort särskilt mycket idag. Tvättat några maskiner, städat nerevåningen och så mycket mer vettigt har jag inte gjort. Även gymmet fick vänta idag. Och jag tycker faktiskt att jag har blivit bättre på att unna mig ledig tid, då jag bara varvar ned och sover och tar det lugnt. Riktigt skönt och när det är dags att jobba igen gör man det med ny härlig energi.

I morgon blir det ett besök hos Angelica på Klippkompaniet, där det blir ny frisyr och ljusare färg i håret. Har insett att när jag har haft mörkt hår som jag visserligen älskar så behöver jag färga i princip hela tiden, eftersom min naturliga hårfärg är en aning mer åt det ljusa hållet. Mitt hår växer dessutom extremt fort, vilket säkert många ser som en fördel, men om man som jag har lugg så räcker det med två veckor sen är den för lång. Dessutom blir det då med en utväxt nästan dirent. Men ändå ska jag klippa lugg i morgon:-) Bild kommer säkert upp här under dagen i morgon.

Just nu sitter jag och tittar på Grey’s Anatomy och efter det börjar en ny serie, men jag tänker kolla på filmen Dear John, som Lovefilm skickade hem till mig idag. Det kommer att bli mycket filmtittande nu ett tag  då jag kom med i en Kampanj på Buzzador för Lovefilm.:-)

Ses i morgon.
A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *