image

Vecka 1 medLchf är avklarad, och vägning blir det i morgon. Det har nog inte hänt något på den fronten, däremot känner jag att avgiftningen är klar. Denna gång hade jag 3 dagar som var riktigt jobbiga. Med huvudvärk, migrån och trötthet. Men nu så mår jag bättre. Det är konstigt att kroppen kan ställa om så snabbt. Socker ut och fett in;-) 

Jag och Fredrik har bestämt oss för att äta Lchf fram till Jul, så det blir drygt 3 månader(12 veckor) Mitt mål är att gå ned 6 kg. Mer får det gärna vara, men jag är sjukt nöjd med 6 kg med..rätt riktning liksom.

Ett annat mål jag har är att må bättre och bli piggare och för att uppnå detta är det dels maten men även att komma igång med träningen igen.

Kommer nog skriva lite om hur det går, så ni får följa min ”resa”

Ne nu ska jag återigen titta på Sex and the City filmen och sedan somna gött, vilket nog inte blir några problem alls.
Vi ses /Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *