image

image

image

image

Jag brukar lätt hamna i pastellträsket när jag gör kort…ärligt talat så är jag ingen pastellig människa…(sitter jag här och skriver, med mina nymålade rosa naglar, men det är enbart för att den rosa månaden börjar i morgon) men när jag gör kort blir det nästan alltid rosa, beiga, eller blå..eller som i detta fall Lila. Två olika kort som är uppbyggda likadant.

Idag jobbade jag mellan 8-12, sen hade jag sån tur (trots att busschsffisen på stadsbussen körde saktare än jag springer) så jag hann med bussen hem som gick 12.30, landade i Tidaholm lite över 13 och hoppade av på gymet( ?! Har inte varit där sen i slutet av Juni) men vad härligt det var..avslappnande och jag sprang tom. på löpbandet, visserligen bara några minuter, men jag är nöjd. För att kunna springa en mil måste man börja med en meter liksom.

Fredrik hämtade upp mig efteråt och vi styrde hemmåt där trädgårdsarbete väntade. Jag klippte gräset som var på tok för högt med gräsklipparen som var väldigt trög, så ja jag kommer troligtvis ha enorm träningsvärk i morgon. Fredrik beskar/beskärde våra två träd…ingen frukt fick vi på dem, vilket inte är konstigt alls då dem vart helt förvuxna, men nästa år hoppas vi på att få lite mer frukt.

Nu i helgen är det stora shoppinghelgen, och hos oss på Cubus har vi massa bra erbjudanden bl.a. -30% på alla herrkläder och Jackor till Dam och Herr för 499,- och till barn för 299,- så åk en sväng till Skövde i morgon och kika in hos oss på Cubus!

Nu är det dags att sova känner jag, är helt trött i kroppen, vilket kan bero på att jag tagit ut mig en aning idag, men det är bara härligt och träningsvärken är ju ett bevis på att kroppen har arbetat i alla fall.

Kram Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *