Jag känner på mig att den här sommaren kommer att bli den bästa på länge. Vi har en hel massa härliga saker inplanerade, och inte att förglömma alla spontana händelser och oväntade resor som kan dyka upp.

Idag var jag och pappa framme och tittade på Åna rännet, helt otroligt att det var 7 år sedan jag stod där och hejjade på min klass. Nu var det istället min lillebror jag hejjade på. Och på Fredag är det dags för honom att ta studenten. Det kommer att bli en härlig heldag! Är säker på att gamla underbara minnen kommer att hoppa fram, minnen från min egen studentdag, vilken lycka och frihetskänslor man hade den dagen. Och tårar av glädje. Tror att jag av en mssa anledningar kommer att vara lite rörd på fredag när jag ser min lillebror i sin studentmössa. Dels har han blivit stor, blivit vuxen och dessutom är jag så stolt över att han klarade sig igenom 3 år på gymnasiet. Han är sjukt duktig på det han gör och detta har lett till jobb direkt efter studenten. Bra kämpat lillebror!!

På midsommar är vi bjudna till Addes stuga och jag vet att vi kommer att få en helkul midsommarafton där! Ska jobba några timmar först men sen drar vi till Stugan och myser och äter god mat. Sen arbetar jag bara en dag efter midsommar, sen har jag Semester!! Helt sjukt..bara 1,5 vecka kvar!!

V 26 är det en viktig händelse!! Lena och Niklas ska gifta sig! Och om jag längtar efter den dagen. Är övertygad om att det kommer bli en fantastisk dag med härliga upptåg och underbar stämning. En dag fylld med Kärlek! Många tårar lär det bli! Jag kan ju bara prata för mig själv, men så fort jag ser/ hör något om bröllop kommer tårarna smygandes, och då kan ni ju gissa hur det kommer att kännas när man står där framme och ser allt på så nära håll. Längtar efter denna dag! Det är nästan så att man längtar tills man själv gifter sig. ( någon gång i framtiden?!)

Semester har vi v26-27 sedan jobbar jag några veckor sen har jag min andra semester v 32-33 ..lite saker som vi skahinna med är; paddla kanot!! Hälsa på underbara Camilla och Tobias, kanske hälsa på systeryster i stugan…ja en hel massa saker vill vi hinna med!

I Juli är det ännu fler viktiga händelser, mina älskade systrar fyller jämna år. Och det ska bannemig firas!

Ne nu ska jag allt snart gå och lägga mig, så slutar skriva innan jag blir alldeles för långrandig.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *