Har äntligen hittat en produkt som nog är framtagen just för mig! Har försökt göra fransk manikyr tusen gånger och det slutar för det mesta med att jag tar bort det kladdiga vita nagellacket och målar helsvarta naglar istället.

Men så hittade jag nagelpennan från Depend, en tuschpenna kan man nästan kalla det, mycket enklare än att måla med en pensel och resultatet blir fantastiskt proffsigt! Kan verkligen rekomender den!!

Hos oss på Cubus i Skövde hittar du denna underbara penna! Nu när jag provat denna blir jag även lite sugen på att prova den silvriga. Silvriga tippar kan ju också se lite roligt ut.. Tåls att tänka på.!!

Vad tycker ni om resultatet?? ( jag är medveten om att jag har två ringar, men vi har inte gått och gift oss, pärlringen fick jag av Fredrik för ett tag sedan, hans fina farmors ring,och då jag idag hade en annan ring på höger ringfinger hade jag två på mitt vänstra…eftersom jag älskar mina ringar<3 )

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *