Min härliga Lillebror tog studenten i går! Vädret kunde varit bättre men hade vi haft otur hade det kunnat vara betydligt sämre! Jag är så stolt över min lillebror, självklart visste jag att han skulle klara det här, men jag vet inte om han själv trodde det när han gick ur nian och entrade gymnsiet. Han tog i all fall studenten med fantastiskt bra betyg och ett stipendie! Det är inte illa det. Dessutom har han redan fixat sommarjobb i 2 veckor och direkt efter det börjar han sin provanställning på ett Svetsjobb! Det är nog ganska ovanligt att allt sådant är fixat. Jag tycker det är otroligt bra kämpat!!

Dagen och kvällen igår blev himla fin tycker jag, men Alexander tycker nog att det är skönt att den dagen äntligen är över, och att han slipper ha kostym på sig för ett bra tag framåt. Men stilig var han allt igår!

Idag sken solen in genon sovrumsfönstret, men den har hunnit gå i moln så klart.. Är ledig idag och kommer spendera fm med att städa för sen kommer lilla Stella en sväng och sen ska jag luncha med Lena och Stella. Fredrik är iväg på helt andra grejer idag minsan;-)

Kvällen kommer jag spendera själv med Rocky, det blir nog allt en promenix och kanske en film?! Eller en bra bok?! Jag älskar dagar som inte är helt upplanerade utan son är lugna och till min fördel,man behöver varva ned ibland!

Vi ses snart igen! Eller har jag några läsare kvar efter mina dåliga uppdateringar?!
Kram

1 comment on “Student!!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29