Ja det börjar verkligen ta form här hemma…alla ikeakartongerna vi köpte har nu öppnats och innehållet har blivit möbler..riktigt fina möbler dessutom.

Mitt uppdrag är att få ordning i den stora garderoben, det känns som prio 1 för tillfället…shit vad mycket kläder vi har..och då mest jag…så därför måste jag få ordning…önska mig lycka till! Det kan behövas.

I morgon kommer pappa ev bort en sväng med ordentliga vektyg, så ska jag sätta upp hyllor och gardinstänger och lite annat, dessutom ska vi såga en gaderob så att den får plats vid snedtaket…spännande.
Haha.

I morgon kommer även Jessica(syrran) och mina syskonbarn. Sen ska Felix stanna kvar här och sova tills på Fredag då jag följer honom till skolan och sen kommer han hem hit igen:-) så det blir några roliga ledig dagar. Det är alltid kul att träffa mina syskonbarn.

Ne nu är det dags att vika litekläder innan jag skagå och lägga mig…måste upp tidigt i morgon och fixa lite här hemma…tvätta och allt annat. Sånt där nödvändigt ont. Men jag måste säga att det nu mer är väldigt mycket roligare att tvätta nu när man inte behöver släpa tvätten ett halvt kvarter…så underbart. Hoppas nu baraatt det blir bra väder i morgon.

Vi ses…snart blir det inredningsbilder här med…men inte ritigt ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *