Ja jag kan inte nog berätta hur mycket jag gillar mitt fönster….det är verkligen mitt också för jag sitter där en stund varje dag..grannarna tror väll att jag är heltkonstig, men det bjur’ jag på.

I morgon är det fixardag i kvarteret, vilket innebär att jag får träffa alla grannar..Fredrik jobbar så jag får väll uppdatera honom sen när han kommer hem. Och föresten när han kommer hem måste vi åka till Skövde och fixa staket…så Rocky inte smiter ut så fort han är i trädgården..

Ne nu blir det sen middag. Ses i morgon.

Ps. Om ni undrar vad det är för liten grön sak i bakgrunden  så är det Fredriks lilla skötebarn..aka paddan, grodden, froggie japp kärt barn har många namn, det är alltså vår lånegräsklippare!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *