Snart stupar jag i säng faktiskt, men lite till måste packas. Jag har packat klart alla kläder och snart ska vi skruva isär sängen.

På fm i morgon kommer pappsen och hjälper mig med några flyttlass, sen på kvällen kommer min äldre bror och sambo och hjälper till med. Dessutom har vi en väldigt hjälpsam och slitstark inneboende just nu, min lillebror som har hjälpt Fredrik att köra några vändor idag då jag var på jobbet och inte kunde hjälpa till. Tack till familjen, jag älskar er <3

Jobbdagen var kanonrolig, massa shoppingglada folk och det gillar vi på Cubus såklart! Dessutom är det ju alltid roligt att komma till jobbet och se att några har lagt ned sin själ och slitit för att fixa klart den nya kampanjen som drar igång i morgon. Tusen Tack Karin och Elaine!

Nu väntar två hela dagar med packande och flytt, för kl 9 på Fredag ska lägenheten vara helt tömd på prylar och möbler för då kommer städteamet och skurar….ska bli gött när det är klart för på Fredag kommer jag spendera kvalitetstid borta i vårt nya parhus, fixa och dona för nästa vecka kommer vi dra till Ikea och då jädrans skall det köpas möbler!!

Dagbädd, garderob, köksbord, skrivbord…ja you name it och vi behöver det!! Så om kanske 3 veckor har vi flyttat in ordentligt och handlat alla möbler och framförallt skruvat ihop asen med!! Så då kommer det komma lite nya bilder här. Kanske slänger upp några innan med=)

Ne nu ska jag sätta fart igen…

Kram Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *