Ja nu sitter jag på bussen och är på väg till jobbet, där har vi idag big smile day, vilket innebär att det är -30% på alla kläder och -20% på all kosmetik…kan det bli bättre? Dessutom har alla butiker på Elins Esplanad öppet till kl 21… Så passa på att kvällsshoppa idag!!

Jag har nu haft en låååång påskledighet..hela 4 dagar ledigt..känns som en evighet även fast dagarna bara har flygit förbi…vi har packat och packat, men ändå känns det som om vi har en miljon prylar kvar att packa. Jag har tillochmed packat idag på morgonen innan jag var tvungen att fixa mig iordning för jobb…man känner sig varken fashionabel eller för den delen ren när man packar och tömmer skåp och mer än en gång har tanken att bars köra allt till återvinningen slått mig. Men det blir ju en aning dyrt att börja köpa allt nytt igen.

Jag fick ett efterlängtat samtal i morse av dem som bott i parhuset innan oss..och dem har kämpat på så otroligt bra att vi kan flytta kartonger och ställa i graget och vi kommer få nycklarna till huset i morgon. Sjukt bra! Vi måste också ha tömt vår lägenhet på fredag kl 9 , för då kommer städteamet som ska göra den fin och beboerlig! Känns som en enorm befrielse att slippa städa sammtidigt som man har fullt upp med att flytta. Helt klart värt det hutlösa priset!

Så snart ni…så kommer det komma upp bilder här på vårt nya boende. Det är större, det är inte tre trappor upp och det finns trädgård! Lovely!!

Glöm nu inte bort att komma till Cubus i Skövde ikväll och shoppa loss bland alla våra underbara vår och sommarkläder!!

Kram Från En Lycklig och Förväntansfull Angelica, mitt i flytten!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *