Vi trivs så fantastiskt bra här! Vi flyttade för exakt en vecka sedan in i vårt parhus och vi börjar komma i ordning så smått. Vi har jobbat varje dag sen vi flyttade in så än är inte allt klart. Det som är mest härligt är att vi inte behövde renovera någonting, nästan allt föll oss i smaken direkt. Kan det bli bättre!?
Igår var vi båda lediga så då tog vi storebilen och styrde mot ikea, 3,5 timme och 12000 senare så hade vi lastat in allt i bilen. Men det var en pärs…vi hade lyckats fylla en kundvagn och 3 möbelvagnar. Men vi rodde detta iland. Sen åkte vi hemmåt. Och väl hemma satte vi igång och började montera jag byggde ihop badrumsskåp och badrumshyllor och sedan hjälpte jag Fredrik och Min lillebror med lådorna till dagbädden. Denblev klar och ni kan ju bara gissa hur nöjd jag blev med den!! Bilder kommer.

Idag var det åter dags för Fredrik att jobba, men jag är ledig så mellan 9.30-12.30 lyckades jag städa lite och plocka undan massa kartonger från möblerna vi satte upp igår. Jag hann även med att montera två skrivbord, två stolar, och en expedithylla. Ja och två skrivbordslmpor med som vi fyndade för bara 29 krpå Ikea.
Så här blev det.

Jag är nöjd. Uppdaterar snart igen.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *