Ja här hemma är läget oförändrat, vi bor nu bland ännu fler kartonger, och nu börjar det tryta på plastbesticken och papptalrikarna. Men det innebär ju att vi är närmare flytten till vårt parhus!!

Och det känns faktiskt som det perfekta boendet för oss just nu, det är lagom stort och har huskänsla och stor trädgård, så härligt att ha en trädgård nu i vår och sommar. Rocky får springa ut och gott sig i solen så mycket han bara vill.

Sen vill vi självklart också bo i hus någon gång, men då blir det troligen till vårt drömmhus vi flyttar och där bor mina underbara svärföräldrar nu. Men i framtiden hoppas vi att det blir vi som flyttar dit. Det är verkligen ett av Tidaholms vackraste hus, och med utsikt utöver Tidan gör ju ingenting. 😉

Snart är det påsk och då käkar tydligen vi svenskar extrema mängder godis, dock inte jag och Fredrik som slutade vid nyårskiftet. Visst har vi ätit chips en helg eller två, MEN det blir absolut inte varje helg som det varit tidigare och inte heller mitt i veckan. Och vet ni jag trodde att det skulle vara svårt att sluta, men nu saknar jag det inte alls faktiskt. Och de gånger vi ätit chips har det inte alls smakat lika gott som jag tyckte förut.

Men ni andra får gärna käka hur mycket godis ni vill för det är ju faktiskt bara påsk en gång om året. !!

Nej nu ska jag börja packa lite igen, igår var en hemsk dag, jag låg hela dagen i soffan, solen som lyste in genom fönstret skar i mig så den stängde jag ute med persiennerna. Att ha sån huvudvärk en hel dag är inget jag önskar någon. Jag har migrän i bland och det är hemskt för då gör smärtan inte alltför sällan att jag även måste kräkas. Men igår var det något annat. Ont i hela huvudet och mådde illa, och dessutom brukar det hjälpa med ett pillrr eller två, men det jag hade igår höll i sig från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Mitt på dagen var jag tvungen att ta med Rocky på en kort rastrunda och medans andra säkert kände att vädret igår var underbart, kände jg precis tvärt om. Solen skar i ögonen och huvudet och värmen gjorde mig illamående så när vi till Rockys stora besvikelse gick in efter några få minuter fick jag lägga mig på soffn igen, kallsvettig och allmänt kass.
Men idag känns det bättre den enorma betongklumpen i huvudet har ersatts av en sten modell större istället. Så en klar förbättring:-)

Ni får ta min stavning med en stor nypa salt..skriver från mobilen och då brukar det bli en del missar.

Vi ses snart igen<3

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *