Just nu består mitt liv av att packa och planera. Snart flyttar vi och det känns mer och mer fantastiskt för varje dag som vi kommer närmare parhuset. Vi har nu packat ned hela köket. Så plastbestick och papptallrikar är vår melodi för tillfället.

Och i sommar ska det bli bröllop, det är dock inte vi som ska gifta oss, utan Fredriks bror och hans blivande fru. Fredrik ska vara bästman och jag ska vara tärna tillsammans med två andra. Så klänningar och andra bestyr står högt på listan just nu. Men väldigt roligt är det också.

Jag har efter nästan en månads uppehåll från gymmet kommit igång med det igen, och mår så bra. Var där förra veckan, igår och idag. I morgon hinner jag inte men det tar jag igen på Fredag. Så härligt att köra slut på sig. Man mår så mycket bättre efteråt. Och istället för att gå runt och enbart må dåligt över att vara tjock är jag stolt över att jag faktiskt gör något för att ändra på min situation. Det är med samma inställning jag går till gymmet. Jag vet att många drar sig för att gå dit, tycker det är jobbigt, pinsamt och många tror att alla är pinnsmala och vältränade. Och visst finns det den kategorin av folk med..såklart, men det finns även dem som precis har börjat, dem som är som jag överviktiga och otränade. Grejen är den att när man väl är på gymmet tänker man inte alls på alla som är runtomkring, man har fullt upp med sitt eget. Så jag vill slå ett slag för att börja träna på gym!! Oavsett hur skrämmande den tanken än må vara.

Ne nu är det dags för dusch och sen väntar sängen, ska vara uppe en bra bit innan tuppen ens tänkt tanken att vakna, redan 5.45 så sova bör jag allt göra snart!!

Hörs snart igen hoppas jag!
Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *