Ja då är jag äntligen igång med bloggen igen, helt enkelt en nystart!! Ni som tidigare har kikat in här vet ju vem jag är, men för er Nya Läsare så kan ni ju få lite info om mig.

Angelica heter jag och är 25 år, bor i en tvåa med min Sambo Fredrik och Vår hund Rocky. Bor i en relativt liten stad men lämnar den för en något större stad där jag har ett härligt arbete med fantastiska kollegor. Helt klart är det värt pendeltiden på minst 80 minuter varje jobbdag. På Hemmaplan är jag ju som sagt sambo med Fredrik och Hunden Rocky. Vår härligt spontana hund som trots sin ålder på 3,5 år har hela valpsinnet kvar (på gott och ont) är vår lille ögonsten.

När jag inte åker buss eller jobbar så spenderar jag extremt lite tid framför datorn, men desto mer vid min Experia. Jag slukar mode och inredningsmagasin och pysslar vid min organiserade kaosartade pysselhörna och så lite städning på det. Släng på lite disneyfilmer, tvtittande, träning och maratonläsning så har ni mitt liv i ett nötskal.

Vad kommer då bloggen att handla om?!?!

Som namnet antyder handlade denna blogg från början näst intill enbart om kortmakeri och pyssel i pappersform, med lite stänk av inredning och vardagsbestyr. Detta kommer att bli lite förändrat. Innehållet kommer fortfarande vara Pyssel, Inredning, Mode m.m Men även en hel del annat som kommer att visa sig. Nu när det närmar sig Jul kommer det självklart bli pyssel men även annat. Tips Idéer och en och annan tävling kan ni då och då se fram emot. Och en hel massa inspiration!

Uppdateringar kommer det komma betydligt oftare, jag kommer helt enkelt lägga ned betydligt mer tid på www.kortmakeri.se !!

Det Ska Bli Riktigt Roligt Att Sätta Igång igen!!

Välkomna, Vi ses snart igen!!

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *