Ni som av misstag eller nyfikenhet har ramlat in på denna blogg har nog haft svårt att inte märka av bristen på uppdatering!

Men snart nystartar jag denna blogg!! När det närmar sig Jul är det svårt för mig att INTE pyssla och dona och fixa här hemma. Så då kommer jag ha massa skoj att skriva om.

(Missa inte Det!)

Anledningarna till att jag helt lade ned bloggande var ganska många, datorn pajade och Fredriks dator är ju ockuperad så gott som dygnet runt, så tillfällen vid den var och är begränsade. En annan anledning var att jag verkligen inte hade något att skriva om. Hur kul är det för er att läsa om mina triviala och extremt tråkiga upplevelser i den grå vardagen. Men som sagt nu känner jag suget igen. Därför kommer jag inom en snar framtid att fixa lite här och även uppdatera mer kontinuerligt igen.

jag kommer skriva om ämnen som jag brinner för lite extra. Inredning, pyssel, och annat härligt.

Fredag Den 12 November

Är datumet då jag kommer nystarta bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *