Först Vill Jag Bara Säga GRATTIS Till Min Brorson Anton Som Fyller 7 år IDAG!!!

( Vi kommer på Lördag med Presenter och firar dig!)

Nu åter till Bloggen.

Ja vilket fiasko Nystarten blev, jag skulle visa mig klok och proffsig och lägga upp ett nytt tema…och om ni besökte bloggen i helgen vet ni ju hur det gick med det!

Den Försvann, visste inte att det kunde göra detta men jag lyckades då sannerligen med detta!! Efter 30 minuter vid telefonen och febril mejlkontakt lyckades dem (binero, i dag ) att radera ut mitt felsteg och slänga ihop bitarna igen och resultatet ser ni nu här! Bloggen Är Tillbaka.

Jag har nu kallat in experthjälp och hoppas snart kunna visa upp ett mer personligt tema på bloggen, men tills dess får det allt bli till att köra på den säkra sidan;)

Helgen som gick bestod i huvudsak av 3 saker.

1. Jobb (riktigt skoj och jag fick mycket uträttat!!)

2. Fira Våra Härliga Pappor!! Vi har turen att ha fått de 2 Bästa Papporna som finns!!

3. Spela Kinect (Som Wii men såååå mycket bättre!!) Undrar ni ändå vad det är, gå in och sök på youtube.com

I Lördags köpte Fredrik Kinect och i Lördagskväll testade vi det för 1;a Gången…Vi hade sjukt roligt och spelade i sisådär 4 timmar, gjorde endast en paus för att se ”Så Mycket Bättre” Jag kan erkänna att jag i Söndags hade en hel del träningsvärk!! Och den hänger i idag med! Igår tänkte vi också spela lite på kvällen och vi har ju inte haft några grannar under oss på väldigt länge så vi sprang på och hoppade på golvet och gjorde precis samma som vi gjorde föregående kväll…Men efter 2 längdhopp så hörde vi några bestämda arga dunkar i golvet från grannarna under oss…Shit! Så vi lade ned spelandet ganska snabbt därefter.Nu sitter vi och funderar på hur vi ska ligga bra till hos grannarna igen. Vi får helt enkelt bjuda in dem till en spelkväll!! (eller inte)

Denna veckan Händer en Hel del. Men bloggen kommer att vara igång! Det kan jag lova!

Ses Snart igen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *