…min absoluta favoritkaraktär när jag var liten var en sjöjungfru vid namn Ariel, och kanske har hon något med mitt färgval att göra?? för rött blev det i alla fall..har haft brunt nu ganska länge men kände att det nog var dags för en liten förändrign och har länge funderat på just rött…och rött blev det verkligen…och allt ”bebishår” blev illrött…haha men jaja får väll bita ihop och vänja mig…tyvär har jag inte fått någon fin bild på det hela men det är VERKLIGEN rött!!

Annars vad har hänt…absolut ingenting…vi här hemma längtar efter att en liten bebis ska anlända så att Fredrik äntligen kan kalla sig själv Farbror Fredrik…men än så länge har det inte hänt så mycket på den fronten men å andra sidan är det ju inte beräknat fören idag så vem vet…allt kan hända!  Alla längtar sig tokiga och är spända av förväntan…och jag är övertygad om att allt kommer gå fantastiskt bra och att den lille bebisen kommer att få världens absolut underbaraste föräldrar!!

Jag håller fortfarande på med vardagsrummet…och målet är att det ska bli helt klart idag..och faktiskt jag tror att det kommer bli fantastiskt bra…och lugnt och skönt och förhoppningsvis mycket mindre plåtter överallt…nu ett tag har det bara känts smått och plåttrigt, stökigt och ja aldeles hemskt faktiskt..men nu snart så ser man till och med bokhyllan…inte illa tycker jag.. förhoppningsvis kommer det att bli ännu ett hemma hos repotager när det är klart och troligtvis redan ikväll…vi får se helt enkelt.

För övrigt så ska vi träffas på Lidéns idag och göra lite blandade saker..jag ska tillverka min adventsljusstake och i år ska den bli underbar! Eller det är målet i alla fall…slänger upp lite bilder ikväll om hur det blev…

Nu är det Gossip Girl och sedan blir det mer städ en stund till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *