..,jag har bara prioriterat annat än datorer ett tag nu..

Det känns så onödigt att sätta igång datorn för att bara slösa tid utan att man har något vettigt att skriva..så därför har jag liksom skippat datorn helt och hållet…

Men snart så kommer jag ha en massa att skriva om…dagen idag har gått åt till att flytta om hall och vardagsrum…bilder på detta kommer under morgondagen…jag har alltid tyckt om att flytta om med jämna mellanrum..varför? jo för att lägenheten ser ny ut när det är klart…tyckte samma då jag gjorde om mitt rum när jag bodde hemma med…men mer om det i morgon…

Magnolia INK…har ni sett tidningen som är ute nu..jag köpte den och har nu blädrat igenom den mer än en gång och fick massa inspiration..som jag även det ska ägna morgondagen åt…missa inte det.

Så ja vi ses i morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *