Ännu en dag ledig från jobbet…men tyvär så gick den här dagen åt till att städa i hemmets vrå i stället..men nu så börjar jag se ett slut på grusdrivor och dammtussar stora som monster. Nu är det endast ett rum kvar,,,tyvär så har allt annat hamnat där inne så det är något stökigare nu än när jag började tyvär..men idag hinner jag faktiskt inte det för snart ska jag ut och rasta Rocky, och leka lite med honom och sen blir det dusch och påklädning…sen fram till stan och ta vaccin och sen vidare till Skövde där jag ska möta upp tjejerna och se New Moon…det är ju underbart bra att i alla fall en till tjej på jobbet är lika besatt av dessa böcker och filmer som jag!! Trodde inte det var möjligt men tydligen så ligger vi på samma nivå..haha underbart.

Kvällen igår var supermysig och jag fick gjort en av två adventsjusstakar…kan inte förstå att tiden går så otroligt fort som den gör nu..första advent närmar sig med stormsteg och fört såg jag att många redan har hängt/ställt fram sina lysande stjärnor i fönstren. Julen i år kommer tidigare än alla andra år tycker jag. Men det beror nog på att sedan semestern så har det bara flygit fram i en rasande fart så oktober november bara försvann. Inte för att jag vill ha tillbaka dem månaderna men ja fort gick det. Snart är det Jul!! Lovely!!

Jag packeterade lite julklappar förut ifall någon av mina syskonbarn kan tänkas dyka upp oanmäld…då hade dem mötts av ett bord fullt med julklappar och dem är inte riktigt så små längre att man kan komma undan med att säga att dem är till andra barn…Men nu sån är jag förberedd för besök.

Förövrigt om jag återgår till kvällen igår så fick vi se Karins lille sötnos, han växer fort och finns det något sötare än en liten sovande bebis?? Han var otroligt fin!

Annars väntar vi fortfarande på att det ska bli dags för Fredrik att bli farbror men inte då…väntar och väntar=D

 

1 comment on “Dagens bedrift”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29