Grattis Pappa Jan och PappaAnders på Farsdag, får nog kanske med säga grattis till Blivande Pappa Niklas!! grattis grattis till er!

Idag ska jag ut och krama pappa och ge han lite presenter, och sedan ska jag vara lektant på Felix barnkalas..har ju lite dagisskills som nog kan komma väl till pass. Och efter det blir det nog liten leverans av godsaker och skrap till PappaAnders. Och till sist måste vi verkligen handla inför veckan som kommer, har nu i två dagar insett att man inte kommer så långt på en avokado, en gammal skrumpen tomat (som av någon anledning fortfarande ligger kvar)och creme fraiche….så liten refil av kylskåp är på prio 1 listan!

Sedan sist har det kommit inte mindre än två bebisar tror jag, om jag inte minns fel..lätt att tappa räkningen i dessa BabyBoom tider. Men just nu väntar vi här hemma på en liten bebis som ju faktiskt snart ska anlända…så Niklas och Lena….vi hoppas att ni inte går över tiden helt enkelt!!

På tal om något helt annat biljetterna till New Moon har släpps vilket ledde till att sf.com kraschade…och jag Ulrica och anna på jobbet måste se den!! Får nog allt köpa biljetter snart skulle jag tro…

Annars flyter det på…om jag har tid över ikväll så ska jag försöka uppdatera lite mer här…slänga upp lite osmikrande bilder på samboFredrik i Polisdräkt (NEJ!! det var inte något rollspel som misslyckades..det var Hans Halloween kostym!!!) Så missa inte det!!!!

1 comment on “Vad har hänt sedan sist?? och vad händer idag??”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29