det hinns inte riktigt med att sitta vid datorn så mycket, vad har jag då haft för mig idag…

jag börjar med gårdagen, jag jobbade och sen så kom Maria till skövde och stannade kvar så jag kunde åka med henne hem..vilket var väldigt välkommet…Så var jag hemma en snabbvisit och sedan bar det av till Maria. Det var så otroligt härligt att bara vara, bara sitta och prata och käka och ha det lungt och skönt!…

Sen kom jag hem ganska så sent men gick i princip och la mig direkt..vaknade i morse helt övertygad om att jag inte sovit alls..det visade sig dock att jag hade sovit 8 timmar…ehum..med andra ord alldeles för länge! Så idag har jag varit trött oengagerad och lite lam helt enkelt…men jobbet fixade jag och sedan kom Fredrik och Rocky i skrotbilen och hämtade mig…käkade Mc Donalds och sen for vi hem till Landet och mamma och pappa å där var Felix och Cornelia eftersom Jessica jobbar..följde med hem sen när dem åkte upp till lägenheten och sedan så blev jag kvar där några timmar och hjälpte mamma med barnen..Spelade spel och pusslade och skrattade och hade skoj…härligt.

Och nu har jag suttit vid datorn för första gången på länge och kikat igenom alla bloggar…fick en chock när jag kollade Malins blogg, men ja roligt besked det var det! Dyrare julafton lär det bli i alla fall!!(i alla fall nästa år) haha

Måste bara tipsa om en underbar sida som heter Styleroom ..ni bara måste kika in där. Inspirationen man får där är oslagbar, sen att man råkar bo i en trång tvåa på tredje våning utan chansen till ett lantligt kök och underbar trädgård…ja det är ju en annan femma. Ett rum jag blev helt kär i är detta barnrum

Nu ska jag drömma mig bort i exakt 10 minuter sen ska jag sova. åker med bussen 7.50 i morgon bitt.

Hörs i morgon

Kram på er

ps. jag lovar att gaska upp mig och försöka bli lite roligare i mina inlägg, eller lovar och lovar jag ska försöka i alla fall.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *