nu kanske ni tror att jag är ledig jämnt men jag jobbar ca 37tim/v så det är jag då inte. Jag har dock väldigt skillt lediga dagar aldrig samma från vecka till vecka. Idag har jag engagerat mig med ett skrymsle som nog varit bortglömt ett tag av potatismojängen att döma, ja jag tror som sagt det var en potatis..har för mig att jag skulle rensat ut där för länge sedan men icke så blev inte fallet och ja det fick jag betala för idag så att säga.

Men nu är det klart, rent och snyggt och faktiskt fräschare än på väldigt länge…jag pratar självklart om skafferiet i detta hushåll….

Vågade inte ta risken att lägga upp en före bild men här kommer i alla fall en efterbild..

Ja det blev riktigt rent och lättöverskådligt och inte som innan fullt med bröte och skulle du ta ut en sak kunde du räkna med att få kanske 10 saker med på köpet..

Annars idag har jag ordnat till att vi ska ha tvättstugan från 15-22, så det kommer bli tvättat en hel del nu igen…ska bara leta reda på allt som tidigare inte varit prio 1 då vi bara fick en tvättid på 3 timmar….

Jag har nu även börjat käka frukost på morgonen, jag har aldrig kunnat äta något på morgonen i flera år och detta är kanske inte en fullvärdig frukost men bra mycket bättre än ingenting..

en hemagjord smothie bestående av juice, mango och annanas,

brukar alltid ha i en kivi med men inte idag. Men gott var det ändå.

Nu ska jag fortsätta med städningen över allt, så att jag slipper göra en enorm ansträngning med att reda ut det v 32 på min semester!! Smart tänkt tycker jag.

Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *