…kanal 9 visar just nu filmen Family in hiding, den handlar om en ensamstående mamma med två barn, mamman blir vittne till ett mord med en knarkkung som mördar en åklagare, hon blir upptäkt och tvingas fly och gå med i ett vittnesskyddsprogram, den är som sagt sjukt spännande.

Tänk er hur jobbigt det måste vara att bara tvingas lämna allt, byta identitet, aldrig få utmärka sig för risken att bli upptäkt. Aldrig få prata med sina gamla vänner, lämna sin trygghet och bara vandra in i ovisshet, och alltid vara orolig för att bli upptäkt. Usch nej jag vill då inte byta med dem. Men en sak jag börjar fundera på är hur många som lever så, jag tror det finns en hel del som får leva otrygga liv för att dem bevittnat saker som dem kan bli mördade för. Fy vad obehagligt!!

Nej nu ska jag hälla upp ett glas juice och bänka mig framför tvn och se klart filmen, vet dock att jag har sett den förut men vad gör väll det när den är så otroligt bra!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *