…ja det är då inte vardagsmat här i Tidaholm och tur är väll det!

Jag åkte 9.15 bussen och kom till jobbet i tid, sen har det verkligen gått i ett idag, jag har bara jobbat på och har varit helt slut men skitit i det, sen när jag slutade fick jag för mig att gå till stationen utan att veta åt vilket håll jag skulle men gick och tro det eller ej jag kom fram till stationen och i tid dessutom, jag fick dock hoppa över en stenmur och springa in bakom bussen för att hinna med, men vad fasen gör det jag han med!! Underbart! Sen när jag kommer hem kliver jag av på stationen för att cykla hem och när jag svänger runt hörnet här ja då står det en polisbil, en ambulans och två piketbussar(stavas?) på parkeringen här bredvid….ehum jaha, eh inte var dag man ser ett S.W.A.T team förbereda sig här i stan i alla fall.  cyklar dock vidare och ser mot stensiken(området här bredvid) och det enda jag ser är en hel massa folk och en massa polistejp runt hela området, ehum…inte riktigt som det brukar vara direkt…

jag gick över till syrran en sväng och efter ett tag hör vi bara KOM UT KOMUTKOMUT och en massa dunkande och sen kom bara en hög smäll. Det var faktiskt riktigt obehagligt, vi visste ju inte om det var någon som skjutits eller vad som hade hänt, men tydligen hade dem sprängt en dörr för att ta sig in med insatsstyrkan (modell mindre dock) , hörde inte om dem sa något på nyheterna eller inte heller, men jaja nog om detta, jag tyckte att det var obehagligt i alla fall det är ju liksom inte varje dag man ens ser en polis här i denna stan men jaja, tydligen var det i alla fall någon som höll några personer som gisslan och hade både kniv och pistol. Läskigt ´var det i alla fall…

 

Nej nu ska jag snart sova det blir en tidig dag i morgon.

Ses i morgon

1 comment on “Polispådrag, gisslanddrama och spränga dörrar…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29