…ne faktiskt hela dagen har varit bra jobbade 10-19.15 idag, en ganska så lång dag tycker jag, dessutom missade jag stadsbussen (som för övrigt åkte hela 7 minuter tidigare än den skulle!!) men hoppade på nästa men den stannar längre bort och då jag kliver av, vad tror ni händer…jo min avklivning infaller sig samtidigt himlens oväntade öppning, dyblöt men glad innerst inne väl dolt anlände jag till jobbet i alla fall, lite sen men jaja bättre sent än aldrig skulle jag säga! och faktiskt har jag tagit igen de minuterna för oj oj oj vad jag har fått mycket gjort idag…det har gått i ett som man säger.

I går skrev jag ju i denna blogg för första gången på hur länge som helst, och vet ni jag glömde ju skriva om Min och systerysters bilfärd till Jönköping med destination IKEA, vi spenderade sisådär kanske 3 timmar på IKEA, men det var riktigt roligt, behöver inte ens avsluta meningen innan hon vet vad jag ska säga och vice verca, gött när det är så…sen när vi gick runt där inne på IKEA så kände vi doften av nybakade kanelbullar hela tiden, men ack nej vi föll inte för frestelsen, men vi bestämde ganska snart att, Jo vi ska nog allt käka en mjukglass innan vi åker hem, men vet ni vad!?!?!?!?!!! MJUKGLASSEN VAR SLUT!!! lite smått förvirrade och lite griniga för att vi missade mjukglassen bestänmde vi oss dock för att kompensera…

”men vi kan ju köra driveinnen på Mc donalds och köpa mcflurry marängsvischts”

sagt och gjort vi närmar oss drive innen, men då kommer susanne på att det nog blir lite jobbigt att käka den sammtidigt som man kör bil, eh jo där hade hon ju allt en poäng.

”men vi hinner ju gå in och käka glassen”tyckte susanne och sagt och gjort vi parkerade och går in och där är VÄRLDENS LÄNGSTA KÖ, ja ni kanske då hade tänkt att det nog var ödet och att man faktiskt då kanske inte behöve den där glassen och att det inte var meningenatt vi skulle käka nått över huvudtaget, men så tänker självklart inte vi utan jag kommer på den brillianta idén.

”Men vi kan ju köra runt och beställa en milkshake” ja det var ju det självklara valet, och  en stund senare med en halvliter milkshake jordgubb i magen mådde man kanske inte hur bra som helst, ja det var då hela veckans kalroiintag i ett sugrör. men gott var det!! High Five!

Nu när jag i efterhand tänker på mina inköp som igår kändes så självklara undrar jag idag om jag verkligen behövde den där salladslungan eller den där sopkvasten som var gul/orange med extra långt skaft, eller den där pimpstenen, jaja men roligt hade vi trots ångesten efteråt.

Sen på kvällen när vi kom hem så firade vi vår syster som fyllde år, och där fick vi underbart god choklad och jordgubstårta.

Hm, om en liten stund ska jag ner i tvättstugan och hämta tvätt, ehum men just nu öser regnet ned det är riktigt skumt väder ute, det är soligt och det haglar /regnar om vartannat, det verkligen öööööser ner!! men liite mysigt är det när det regnar tycker jag.

Ne nu ska jag inte trötta ut er mer…

see Ya

ps. det krånglar så jag kan inte lägga in bilder ännu, men snart borde det har fixat sig, annars jäklar!!

4 comments on “Denna dag som började så bra…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29