…hade sett fram emot en helkväll helt ensam med Rocky och Chili (ja han lever fortfarande fasten han är drygt 3,5 år) men nu när jag väl sitter här helt själv ja då var det inte lika roligt längre för nu är jag trött!!

I två dagar  har jag arbetat i 30gradig värme och med en luft som inte rör sig en endaste liten Tum…AC’N eller nött har pajat och det kommer ta ett par tre dagar att laga den skiten så undertiden får vi jobba i värme som snart tar kål på mig…jag brukar dock frysa så detta var väll egentligen en bra sak men synd bara att det var tvunget att infalla samma dagar som sommaren startade med ett bra…det har varit tokvarmt hela hela dagen igår idag och kommer även så vara i morgon och måndag…sen stängde jag av tvn för då ville jag inte veta mer!!

På jobbet gick det förutom värmen riktigt bra=D…jobbade med Ulrika och Emmi, och dem är så himla bäst helt enkelt!! Packade upp en massa, svettades, drack vatten, hjälpte kunder, svettades, drack vatten, käkade, packade upp, städade svettades ihjäl…ja sen var jobbdagen slut =D

Bestälde en ny mobil förut….med 8,1 mpx…..ska bli nice att få hem den, tyvär fanns den inte kvar i kopparfärgen, men får väll nöja mig med en gammelrosa, som för övrigt är riktigt snygg eftersom den har jag sett live, Emelie på jobbet hade köpt en sådan och den passade jag på att beundra i går och bestämde mig således(vuxenpoäng när man använder det ordet!!)för att beställa en sådan….

Skönt att vara tillbaka här föresten…det kändes tomt att inte kunna uppdatera…men nu sån är det inget som hindrar mig!!

Ne nu ska jag titta på film, kanske kan passa på att titta på Twilight igen;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *