Jag fick av en slump fram Mtv här förut och inser att MTV movie awards var på, underbart tänkte jag och slängde ifrån mig dammsugaren, sjönk ned i soffan och vilken jäkla tur att jag gjorde det, för den var ju awsoome, Andy som var Host detta året var suverän och dessutom fick Twilight en hel massa cred, och massa priser men höjdpunkten var då dem visade lite från New Moon (uppföljaren till Twilight) Och nu går jag snart upp i atomer! Så jäkla bra verkar den vara! Längtar tills i november, tror dock att den bara har premiär i USA då, men när blir det då premiär i Sverige?! Har ingen direkt koll på detta, ska googla lite om det sen tror jag och planera in ett biobesök!

Sen visade dem även lite från Harry Potter och Halvblodsprinsen och den verkar riktigt cool den med, så ja nu vet jag vad jag ska göra i höst, köpa en plats på biografen!

Annars just nu provar jag kläder som jag införskaffat och springer runt och dansar och har mig, min playlist på Spotify är faktiskt riktigt bra, blandad svar ja men den passar mig…

litet utdrag

Good Vibrations- Gym class heroes, Queen- I want to break free, Timo Räisänen-albumet,Erlend bratland-Mad World, och sen lite rihana, beyonce, justin, lasse berghagen, jerry williams…haha japp en salig underbar blandning..

Ska snart försöka reda ut mitt trassellockiga hår och sen ta med vovven bort och möta upp Fredrik, sen ska vi lämna in film och hämta min systerson Felix…sen ska det trimmas vovve och käkas skräpmat….

Angående filmen, vi hyrde bröllops duellen, den var ingen höjdare kan jag säga, några få skratt, någon tår men mer än så var det inte faktiskt…

nog för mig för denna gång…kan tänkas uppdatera senare,

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *