Ne men stackare vad ni måste ha saknat mig, jag måste erkänna att jag verkligen har saknat att skriva. Tur att jag har haft fullt upp på jobbet och att all min lediga tid gått åt till städning…

Är nyss hemkommen från en tur till Ullared Gekås, med mamma pappa och lillebror, precis som förr. Och vi hade det helmysigt i två hela dagar, och lugnt och skönt var det inne på Gekås med även fast det är lönevecka för dem flesta…jag var grymt impad av hur lite folk det var så ja jag tog kort på det (kommer upp en annan dag) Och jag handlade hur mycket som helst…lite nostalgiprylar, en del vapen och ja inte att förglömma tänkte jag köpt en banantelefon, hur cooolt är inte det (mummel…bör tilläggas att jag passerat 24 år och kanske inte borde bli lika impad av en telefon som har formen av en banan längre hmp,)men tyvär hade den kostat hundra spänn hade jag lätt köpt den, men inte för 200…men nu ångrar jag mig lite, borde det inte vara lite extra roligt att prata i telefon om den har formen av en banan?!?!? ja den frågan kommer jag inte kunna svara på eftersom jag inte köpte den…tragiskt..

En nostalgipryl som jag köpte var i alla fall en orange hårig larv, ja en sådan där konstig som man hade när man var liten som man kunde köpa på marknader jag minns så väl när jag fick en av mamma och pappa, kanske var 5-6 år eller nått och vi var nog på köpstan som det hette då och där stod en gubbe som visade en larv som kröp ur glas och genom fingrarna och som kröp på bordet och bara var såååå häftig och efter lite övertalning fick jag och syrran var sina…det sista gubben sa var…akta så dem inte rymmer….så när vi kom till bilen fick jag asken och öppnade den såååå otroligt försiktigt…och vet ni vad som hände?!?!?! INGENTING!! min första tanke var ”DEN ÄR DÖÖÖD!!!” sen fick jag syn på fiskelinan som följde med och la ihop ett och ett och då hamnade gubben på min hatlista!!

Ja sen köpte jag ett farligt vapen, kanske inte så farligt för vem som helst men när jag skulle prova det hemma ja då gick det inte helt problemfritt kan jag erkänna…. Ja jag gick och kikade och plötsligt fick jag syn på en Plbåge…första tanken var AAAAAWSOOOME!! Ringde fredrik och han ville ju själklart ha den…så jag köpte den och väl hemma ville jag självklart pröva den lite…spände den och siktade en bit ifrån jackorna i hallen, för pilen var ju inte diretk vass och inget där kan ju gå sönder liksom…men mitt sikte är ju tydligen inte riktigt rätt inställt för ehum…ja jag skickar iväg den inte så vassa pilen och den landar tyvär inte bara på golvet utan den flyger iväg med överraskande och imponerande fart rakt in i garderobsdörren….trots det runda hålet som pilen lyckades åstakomma så var jag grymt imponerad!! Men som sagt…ehum….det kanske inte var så enormt begåvat nu i efterhand…men ja den var faktiskt kraftfull den där lille pilbågen…

Allt för mig idag men nu när bloggen är uppe igen kommer det bli mer uppdateringar=D

see ya sooon

3 comments on “Honey I’m BACK!!!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29