till Halloween gjorde jag godispåsar som ni säkert minns …

Och fick en kommentar på det inlägget att Mia skulle låna idén till sitt påskgodis. …Det gör du rätt i Mia=D…Jag gjorde en variant av alla hjärtans dags påsar redan förra året och jag fick inspirationsidén av Maria som fick den av Frida som fick den av en blogg osv.osv. det är det som är det roliga, man inspireras hela tiden av allt och alla. Jag tyckte i alla fall att det var roligt att jag i min tur kan inspirera någon annan. Så tack Mia=D

Grattis Elinor på födelsedagen!!! Hoppas vi ses snart och att du får en bra dag!!

Kramar Angelica

I går var det en riktigt bra pysseldag och jag lyckades göra två kort till på kvällen…här kommer dem.

Ett piratgrattiskort, som tyvär blev hemskt då jag dels satte dit dödskallen och dels embossade ”stygn” med guld i kanterna…men jaja man lär sig av sina misstag.

 

Dödskallarna har jag först stämplat i svart och sen embossat med glitterpulver, som dock ej syns, idén var att inte alla dödskallar skulle synas tydligt utan bara lite sporadiskt och det blev precis så jag ville konstigt nog. Bokstäverna fick bryta av och vara röda, men visst passar det till alla åldrar från 5 år och uppåt nästan.

Ja så som ni kan se har jag börjat göra kort igen och jag hoppas att denna vågen kommer fortsätta! håller tummarna för det i alla fall.

En liten sak som jag skulle bli väldigt glad för…kan ni inte tipsa mig om lite roliga bloggar?!! Det kan vara inredningsbloggar, kortmakeribloggar eller bara läsvärda bloggar, eller varför inte tipsa om er egen?!?!!? Jag vill hitta fler guldkorn där ute så tipsa mig gärna!

Det var allt för mig just nu. Men det blir nog fler uppdateringar i kväll. Vi ses då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *