Ja en kompis visade den här videon för mig och jag tycker den ärså jäkla bra eller rättare sagt att dem är så bra!! Jimmy Cimmel har en talkshow i Usa var då ihop med Sarah Silverman, och hon gästade hans show och isade honom en video hon hade gjort för att hon hade en sak att berätta..visst är det uppgjort men vad gör det skitkul är den i alla fall…man bör dock veta innan vem matt damon är och man bör inte se den om man inte uppskattar ett grovt skämt, den är dock censurerad så iga hemska ord hörs;) Först berättar hon lite smått, men sen kommer den fina sången=D

HAHAHAHA

Självklart var inte Jimmy sämre än att han gjorde ett klockrent svar till Sarah, som möjligen är ännu bättre enligt min mening.

Japp jag ber om ursäkt om jag har shockat någon men jag tycker som sagt att det är klockrent att alla stjärnor har ställt upp på detta och det gör det ju sååååå mycket bättre!!! Eller hur?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *