som ni har märkt har min inspirationskurva pekat käpprätt nedåt…ja egentligen ända sedan i December, men nu tycks den faktiskt sakta men säkert sträva uppåt igen och jag har börjat längta efter att pyssla…och det mina vänner känns så otroligt skönt..jag älskade att pyssla och göra kort men så helt plötsligt bara kände jag BLÄÄÄ…och då hade ag ingen lust alls till att göra ett endaste litet försök till ett kort…och det har ju självklart märkts här på bloggen med som ju faktiskt heter Kortmakeri.se av en anledning att den ju ska handla om kortmakeri..och idag ska den äntligen göra det igen….

Detta kort gjorde jag egentligen till alla hjärtans dag, men tycker dock att det fungerar när som helst då det inte är någon text på, och vem vill inte bara ge bort ett litet hjärtligt kort ibland?!?!

 

Ett kort på beställning kort och gott, men med en liten annorlunda öppning då den öppnas i mitten och själva öppningen är en omlotthistoria, det enda krav jag hade eller riktlinjer kanske man ska säga var att det skulle vara ett babykort till en flicka och att det gärna skulle vara rosa, vilket jag dock inte riktigt följde utan valde lite otippat grå/lila bakgrund och rosa detaljer vilket gör sig väldigt fint ihop. Ingen text blev det då detta ska till Norge/Island…hm….minns inte riktigt. Innuti valde jag att fästa rektanglar i samma färg som basen för att dölja klämnitar och tejp som bandet är fäst med. Vad tycker ni?

Lite otippade färger då det gäller mig eftersom dem går liiite i gult som för övrigt är bland dem värsta färgerna jag vet, dock inte alla gula färger utan mest mesgul, om det då inte gäller gula blommor för då avskyr jag dem flesta dock inte solrosor som är underbara men dem är mer brandgula/orangea…eh…tappade nog spåret lite. En massa Cardstock ark klipta i fyrkanter med rispade hörn som jag har ”smutsat ned lite” hjärtat är ett brunt cardstockhjärta som jag har täckt med 3D lack. Bokstäverna fick jag med i beställningen från handstämplat, som en liten trogen kund present och sådant uppskattas verkligen av mig kan jag säga

Detta kort är inte alls så ljust som det ser ut på detta kort utan är mer dovare om man säger så. Även här ser du de bruna bokstäverna, som har blivit en favorit för min del. Stämplarna har jag lånat av en vän men det är i alla fall från magnolia, självklart. Knapparna är ett fynd som jag ärligt haar stulit/lånat från mamma, men visst blev de fina på kortet! Det mönstrade pappret fick jag med det hemliga mönstrade papperspaketet från Handstämplat.

Dessa hittade jag precis, helt omålade fina stämpelmotiv…så dem har jag börjat färglägga och tänker använde dem till kort inom en snar framtid.

Japp det var alla kort jag har gjort 2009, kanske inte så mycket att skryta med men det är i alla fall en liten början, eller vad säger ni? Nej nu ska jag pyssla lite mer tror jag minnsan…

3 comments on “Skäl för sitt namn…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29