Grattis Mattes älsklingshund Rocky på din 2 års dag..!!

Massa kramar och mys från Matte

Hej på er när jag skriver detta är det den 24 Februari, men ni kommer inte kunna läsa den fören i morgon som ju är idag för er del.

Den 24 Februari såg ut som följer, vi lagade endast mat och tog det lugnt på dagen sen halv 4 åkte vi och hämtade Cornelia och sen åkte vi vidare till Hundklippet, som Cornelia kallade det och hela vägen in sjöng hon en och samma sång som innehöll 3 rader.

Det var en gång ett troll,

som bodde i en strut

och varje gång man hälsar på så säger han TittuT…

Eller något liknande var det i alla fall, dock inte lika roligt efter femtielfte uprepningen haha. Vi lämnade av Rocky på Malles Hundtrim och sen åkte vi andra 3 en sväng till Hem och Hobby, och nu kanske ni inte tror mig men jag hittade ingenting som jag ville ha denna gång, så det blev ingenting…Sen åkte vi tillbaka och hämtade en nakenfis, Rocky hade inte mycket päls kvar alls tyvär…men söt är han ju alltid så det var ingen fara med det. Gjorde ett kort till på dagen men det kommer inte komma upp under dagen idag för jag jobbar…Men i morgon så kanske det kommer upp eller möjligen ikväll.

En Liten Påminnelse

I morgon Torsdag den 26 Februari slår vi till på stort på Cubus i Skövde, och har öppet en timma längre.

Varför?!?! Jo vi ska  ha en klockren kväll med massa bra erbjudande, utlottningar, presenter till våra besökare, och ja inte att för glömma Modevisningen. Så vi kommer ha en kväll där ni kommer att få smaka på en hel del nyheter inom vårens mode och ja ni får även mingla och låta er inspireras!

VÄLKOMNA!!

Hoppas att vi ses!

2 comments on “GRATTIS!!!”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29