japp det har det varit här hemma de senaste timmarna…Fredrik hade två kompisar här, och jag kan inte klaga för det var faktiskt min idé…*Fredrik sitter ju så mycket framför datorn och spenderar ytterst lite tid med sina vänner…så jag fixade så dem kom hit tänkte att åh vad roligt, att dem äntligen ska träffas…och vet ni…jag ångrar mig…för dels har jag städat hela dagen…och sen tände jag ljus…inte så mycket för deras skull utan mest för min…moahahaha…sen i alla fall satt jag  där ute i vardagsrummet med dem…men ja vad ska man säga samtalsämnena var väll inte så JAG så ne jag dumpade dem och satte mig i sängen och drog med mig sängbordet (malm, från ikea)och kopplade in datorn…sen så kollade jag på Samantha Who…den serien är underbart bra tycker jag…och ska fortsätta  titta aldeles strax….

Mitt i ett avsnitt kommer vän nr1 in och stör-…”eeueh vi råkade hälla ut en redbulldrink på golvet hehe”jaja tänkte jag ingen fara för dem sa att dem hade torkat upp det…jag tog för givet att dem använt papper, trasa eller mopp…..men vet ni mina kära vänner när jag några minuter senare besöker toaletten inser jag att mitt logiska tänkande inte alls stämde överens med dessa nötters.. vet ni vad jag hittar…två av mina nytvättade fluffiga olivgröna badhanddukar…och det kanske inte låter så konstigt eftersom jag var i badrummet, men ser ni dem hängde inte på krokarna dem låg i en blöt sötsliskigtstinkande hög på golvet!!! Jippi, halleluhja moment INTE RIKTIGT…tar handdukarna, mummlar lite osammanhängande om nötter, apor är smartare…mummel….mummel…hjärnan….osv…lägger dem i blöt och sen kommer jag in i vardagsrummet…Rocky ligger på golvet under bordet och ja sisådär 10cm från honom är det en fin stor pöl….Ja Rocky var helt oskyldig….dem hade ”torkat upp allt” vilket innebär kanske 10% av allt…så fram med moppen…moppar golvet för andra gången i dag, sen ser jag något i ögonvrån…mitt fina fat med mina fina ljus…eller ska jag säga min swimingpol med ljus…blev vansinnig bet i hop och torkade upp allt….kommenterade att papper finns i köket…mopp i städskåpet..beger mig in i sovrummet igen och tar Rocky med mig….

Vi hade det lugnt och skönt MEN sen var dem ju bara ”tvugna” att kolla på Youtube….så jag gick på en promenix med Rocky….och när jag kom in igen så kan vi ju nämna att jag hjälpte dem lite på traven ut i trapphuset och sen låste jag dörren!!! Fredrik sover på soffan i natt!!! Jag och Rocky låser in oss i Sovrummet! Jag ska jobba i morgon, och det värsta jag vet är när det kommer någon odräglig hemsk Fredrik som doftar som ett systembolag skulle gjort om inte flaskan hade uppfunnits. Så ja sovrummet är MITT!!!

Vad har ni änglar för er i kväll då???

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *