I går jobbade jag som vanligt men slutade 16, vilket är lite ovanligt för min del, kom på mig själv med att fortfarande gå runt och vika kläder tio över men ändå..provade lite kläder efter jobbet och sen lämnade jag tillbaka lite jag köpt men som inte var bra…sen kikade jag på skor men beslutade att behålla mina inneskor istället för att köpa ett pa utochgåskor..missade för övrigt bussen med 10 minuter, dock var det bara stadsbussen så jag gick till nästa hållplats, och då jag nästan var där såg jag en buss närma sig den andra hållplatsen jag tidigare hade stått på…så jag sprang som satan dit och när jag var nästan framme ser jag att det inte är en västtrafikbuss utan någon annan konstig…jaha…tack vare min dåliga syn så fick jag snällt lunka tillbaka till den andra hållplatsen. Kom som tur med en buss som gick 18 över (bussen från station går 17:30) Och på stadsbussen satt det några tonårskillar som hade ganska höga röster och som verkligen pratade med stora bokstäver…men vad fasen tänkte jag skit samma bara jag hinner med min buss hem…klockan 17:27 kommer vi till trafikljuset mitt emot stationen…yes tänker jag 3 minuter till godo…men vad faan trot ni chaufören gör då?? Jo han stannar trots att det är grönt ljus och ropar fram de högljudda killarna vars favoritord tydligen var Ciao…och pratar ”allvar” med dem…..jag var så stressad vid det här laget att jag verkligen bara ville dra i spaken till nödutgången och springa till stationen…men som tur var körde han igen…17:29 var jag framme på stationen längst bort från min buss…sprang som en idiot och hade väll en puls på 300 skulle jag tro…flåsande kliver jag i alla fall på min buss och kännde mig helt överlycklig för att jag hann med…hade jag inte gjort det hade jag blivit vansinnig….!!

Kom hem, käkade lite mat och sen åkte vi på barnkalas hos Fredriks föräldrar, vem som fyllde år? Fredriks syster Camilla, ja hon blir ju 27 men barnkalas som barnkalas haha. god var marängsuissen(hur stavas det??)Och trevligt sällskap var det med… Rockys kusin katten XP var där men den stackarn vill nog aldrig mer leka med Rocky, för vi kan ju säga så att Rocky är lite väl hetsig och inte alls bra på kattspråk och finmotoriken är inget han kan skryta om heller.  Så uttrycket som katt och hund stämde mycket väl in på gårdagens möte.

Idag hade jag sovmorgon till 10, Fredrik hann inte gå ut med Rocky på morgonen innan han åkte till jobbet, så Rocky blev nog lite besviken i en microsekund för sen somnade han om bredvid mig på Fredriks huvudkudde…och vaknade inte förena 10 då som sagt…Då gick vi ut och gick en kort promenad och sen satt jag vid datorn en stund, fick inget vettigt gjort dock..men jaja betalade lite räkningar. råkade ta bort en faktura på internetbanken så jag fick ringa till Telia…ååååh vad roligt!! Men tänkte slå två flugor i en smäll och säga upp hemtelefonen hos Telia sammtidigt och byta till bredbandsbolaget.

Så här gick samtalet mellan mig och den superpositiva förinspelade automatiska kundservicedamen

”För att du ska få bästa hjälp så vill vi att du själv berättar vad problemet gäller så du kan få hjälp av rätt medhjälpara vad gäller samtalet?”

”Borttappad faktura”

Förlåt jag förstod inte vad du sa, prova igen, vad vill du ha för hjälp?”

”B.O.R.T.T.A.P.P.A.D. .F.A.K.T.U.R.A”

””Förlåt jag förstod inte vad du sa, prova igen, vad vill du ha för hjälp””

”F.AAA.KKKK.TTTTTT.UUUUU.RRRR.AAAAA!!!”

Du vill ha hjälp med en faktura, jag kopplar dig nu till en av våra medarbetare, Varsågod”

Och där hör jag nästa positiva röst

”Förnärvarande är det många som ringer till oss, men vi tar emot ditt sammtal så fort vi kan, du placeras nu i kö…Du har plats… 79 i kön, beräknad väntetid är för närvarande.19 minuter”

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH vad glad jag blev!! Men det gick faktiskt snabbare så efter ”endast” 17,5 minuter kom jag fram faktiskt, teknikens och mänsklighetens under liksom. Bör tilläggas att jag senare ringde till Bredbandsbolaget där kom jag fram på ca 1,3 sekunder…undrar ni fortfarande varför vi ska byta bolag?

Kontaktade även facket och bestämde mig för att byta a kassa och även gå ur facket, och blev då motfrågad som sjutton varför, så jag sa som det var att jag inte har märkt av facket över huvudtaget, endast då inbetalningskortet dimper ned varje månad. Och att då jag behövde deras hjälp fick jag den inte och där är anledningen, varför betala till någon som inte gör något för mig?? Säkert har många andra hjälp av facket men inte jag…Så efter noga övervägande beslutar jag mig för att lämna facket…fick till mottsvar, du vet att du misster massa försäkringar?!?!?!?! Ja det vet jag och det är försäkringar jag ändå har i den utökade hemförsäkringen, så det spelar ingen roll…Så till slut sa hon att hon ska sända övergångsbevis m.m TACK SÅ HEMSKT MYCKET!

Ja min dag var nog inte så givande, eller jag pratade och frös en stund ute med, Julia kom förbi och sa hej, och ja vi sa lite mer än hej och pratade på ganska länge och fick ge upp då till och med den pälsbeklädda bollen Rocky började frysa så han skakade…men det var roligt att prata lite med dig Julia=)

Dock försvan glädjen över sammtalet ganska fort då Fredrik ringde och sa att hans ring är borta…eh jaha…vad skoj, så nu har jag letat igenom hela lägenheten men nget napp, så jag håller tummarna för att han hittar den på Lidéns..att tappa bort sin förlovningsring efter 3 år känns ju sådär roligt..jag menar planen är ju att ha den betydligt längre än så…så jag håller tummarna.

pysslade lite förut men det kan jag inte lägga upp här då en som fyller år snart ska få det pysslet, men det kommer efter helgen, sen när Fredrik kommer hem så ska vi hämta ett paket fyllt med papper från Handstämplat….det är oerhört snabba leveranser därifrån. Men mer om Handstämplat senare.

Ses då, tänkte lägga upp bilder på alla mina papper….missa inte det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *