Jag sökte på kortmakeri på google och fick fram en länk till det ehum tillförlitliga sökverktyget/uppslagsverket Wikipedia, och detta är vad som står om kortmakeri, min hobby.

Kortmakeri

Från Wikipedia

Kortmakeri är en hobby där man gör egna kort, till exempel födelsedagskort och julkort. Till korten brukar man oftast använda kraftigt papper som dekoreras med motivstämplar, glitterlim, kanelstänger och annat. En person som sysslar med kortmakeri brukar kallas kortmakare.

Haha fattar ni vad jag tycker var helt enormt roligt, så roligt att jag till och med sitter och skrattar just nu….kanelstänger…haha av alla hundra dekorationer man kan använda då man gör kort, hur sjutton kommer man på kanelstänger…blommor, ribbins/band ne men varför ta med det när vi har det givna dekorationsmaterialet KANELSTÄNGER….haha förlåt men jag kan inte sluta skratta!!!
MVH
Kortmakaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *