…helt otroligt att det har hunnit bli så många inlägg!! en klapp på axeln till mig själv…haha…ja det är faktiskt nyttigt att berömma sig själv med ibland, och sen jag slutade ta själva livet på extremt stort allvar och gick tillbaka till att vara den glada människan som jag var då jag och Fredrik faktiskt träffades för 8 år sedan så mår jag så mycket bättre…Under åren som har gått har det varit både lite upp och ganska mycket ned både vad det gäller familjen, nära och kära och med mig själv…men vem blir egentligen gladare av att se alla sina fel och brister och vem mår bättre av att grubbla bort hela sitt liv? Jag insåg att det i alla fall inte hjälpte mig ett endaste litet dugg…så nu har jag som sagt gått tillbaka i utvecklingen haha, jag har börjat grubbla mindre ta dagen som den kommer…visst har jag en hel del saker som jag vill ändra på..men är i stort sett glad över hur saker och ting är just nu. Känner man sig glad inne i kroppen så syns det verkligen utåt med.

Hm vart vill jag komma med detta inlägg?? jag har inget direkt mål utan väljer att bara låta tankarna som slåss i huvudet komma fram till skärmen…Och visst det kanske slutar upp med att bli ett förvirrat och något okontrollerat inlägg men vet ni vad?! Det bju’r jag på!

Ne hörrni nu ska jag sluta svamla och verkligen få nått gjort här hemma….för idag har jag endast sagt nej 400 gånger till en och samma telefonförsäljare som ville sälja omega 3, mitt sista argument var att jag verkligen inte behöver 300 kapslar för jag äter fisk 6 dagar i veckan (råkade överdriva liiite) men hur gör man för att säga nej? Jag försöker verkligen vara vänlig och säga nej, men när en människa inte ens låter mig svara på frågorna hon själv ställer ja då ljuger jag! För i slutändan är det nog det näst bäst alternativet man har för att inte verka hemsk och otrevlig i telefonen, det är ju ändå en människa på andra sidan luren (visserligen en pain in the ass jobbig människa men jaja) det bästa alternativet för stunden kanske är att inte svara alls….men tyvär är det ingen långsiktlig lösning ty dessa människor är som extrakilon dem ger aldirg upp och dem försvinner ytterst sällan…så ja ger dem inte upp ljug bort dem istället…ehum nu får jag nog sluta för när man liknar telefonförsäljare med oönskade extrakilon…ja då mina vänner är det dags att sluta!

Uppdaterar senare igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *