jag missade bussen till Tidaholm, men även den andra chansen missade jag, vilket innebar att bussen till Falköping missades…så Fredrik (mer känd som svårflörtad surmupp) kom och hämtade mig…anledningen till att han var sur var en salig blandning, så luta er tillbaka för här kommer alla anledningar;

  1. En idiot hade kört bakom och bländat honom med sina lysen en bra bit, så Fredrik hade varit närapå att jag citerar ”tvärnitat så jäveln hade kört in i han och sen gått ut och nitat honom” Bör tilläggas att Fredrik aldrig varit i slagsmål och jag skulle inte kunna tänka mig att han nånsin skulle ha genomfört denna tanke haha.
  2. Fredrik har ju ett handikapp som heter WoW, han spelar World of Warcraft mer än han andas i princip, och idag fick han avstå från att spela i grupp, typ raida eller vad dem säger…men det värsta av allt han fick logga in en halvtimme innan dem skulle kört igång och säga att han inte kunde vara med. Jag säger bara OMG världen går under Fredrik!!! NOT
  3. Han hae städat sovrummet idag, och det var jag citerar ”Faan inte roligt alls” jag säger bara No Shit Sherloc (stavas??)Jag vet mycket väl hur dödligt trist det är att städa….vi lider av ”förmycketklädersomintefårplatsigaderobenviruset” just nu, och det bör tilläggas att det mest är mina kläder som inte får plats, vilket jag även fick höra…*morr*
  4. Och så slutligen anledning nr 4, till varför Fredrik vann priset som värdelns suraste mupp denna dag. Han fick åka till Skövde och hämta mig!!!! Anledningen var ju att jag missade alla bussar och att jag idag inte kände för att sitta kvar på stationen i 2 timmar. Självklart förstår jag att han blev sur att han fick köra och hämta mig…tyvär har jag inte körkort…och det är endast mitt fel…det vet jag..och självklart vill jag ha körkort men tyvär har inte alla människor ett sparkonto som svämmar över…men ska ta tag idet snart.

Ja hur har er dag varit?? Jag har varit riktigt flummig på jobbet, och hade skitkul från 10-18, Jobbade med Linda och vi diskuterade allt mellan himmel och jord, bland annat försökte vi dansa som dem där….eh MC Hammer heter dem så?? dododod Cant touch this…dododdodo sen så hände något…tror det var ett djupdyk av blodsocker som hände…jag blev mer eller mindre zombie, och såg ut som en med…hälsenorna värkte, huvudet bultade, ryggen höll på att gå av…hm jaja…så kan det vara ibland…men ändå lite fick jag gjort (betoning på liiiite)

Nu halvligger jag hemma i soffan, är ledig i morgon och ska försöka vara duktig på alla sätt och vis, jag ska försöka tvinga mig till att göra kort och även försöka tvinga fram lite inspiration…sen ska jag rensa i garderoberna, ett fenomen som jag flitigt har undvikit (läs. Förträngt) men i morgon ska det ske mina vänner!!

Nu ska jag spendera några minuter(timmar) framför youtube…

See Ya

1 comment on “Äntligen hemma…ja inte programmet alltså..”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29