Eva Cassidy Fields of Gold

Anledningen till att denna får mig att gråta är att jag en gång för länge sedan såg en video om en liten flickas tragiska öde…och den kommer alltid tillbaka då jag hör denna låt. Videon handlade om en liten flicka vid namn Kelsey Briggs, och hennes öde berörde mig så oerhört mycket!

 Filmklippet nedan är obehagligt att titta på, det innehåller inget blod och sådant typ av obehagligheter, men det berör så otroligt mycket så vill du inte bli berörd och illa till mods kanske du inte bör titta.

Det var denna video men med låten ovan som gör mig så ledsen, hur hemskt har inte barn det egentligen, tänk vad mycket vi inte vet och tänk hur många som behöver vår hjälp, men som inte får den för att vi inte ser, eller ännu värre väljer att inte se.

 

1 comment on “302 blir en sorgsen låt”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29