En vän är den som vet allt om en

och ändå fortfarande tycker om en

(F.W Hubbard)

sånna vänner ska man hålla hårt i eller vad säger ni…

På dagens schema står inhandling av födoämnen, så vi ska nog iväg till Skövde eller Falköping och handla mat och fylla upp frysen lite var det tänkt..så vi kan överleva  vintern…hehe eller inte men i alla fall några veckor med god och nyttig mat…mitt nya liv börjar ju som sagt på måndagarna och det underättas av att det då finns bra mat hemma…

Just nu tittar jag på Feta människor, och en som säger att hon äter nyttigt, och brer sedan en vit smörgås med majonäs och toppar det med fet ost, vad är nyttigt på det måntro?? Jag skulle gissa på att det är luften i det vita brödet som är nyttigt…haha konstig matkultur dem har i USA tycker jag, inte konstigt att många lider av övervikt och fettma..har även lärt mig att åldesgränsen för att köra bil i Missisippi är så låg som 15,5 år…väldigt ungt tycker jag.

I går gjorde jag en hel massa kort, dels julkorten hos Frida men sen då jag kom hem gjorde jag två näst identiska kort till mina underbara syskonbarn Anton och Felix som båda fyller 5 resp 6 år nu i November…dem kommer jag lägga upp här på bloggen senare idag…Jag har även gjort ett välkommen hem kort till min söta vän Malin som varit i indien i inte mindre än 3 veckor…så det ska jag skicka i morgon så att det välkomnar henne på mattan då hon kommer hem…

Men som sagt kika in här på bloggen efter klockan 12 så finns det lite foton på mina kort…missa inte det…

ses senare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *