…jo ni förstår eftersom jag enligt planen befinner mig i Skövde just nu och handlar mat som jag och Fredrik ska fylla frysen med så kan jag ju inte uppdatera…men eftersom jag är sååå smart så förberedde jag och skrev detta inlägg redan igår elelr ja idag faktiskt för när jag skriver detta är klockan halv 2 på natten eller på morgonen det beror på hur man ser det…men i alla fall nog om hur smart jag är och så övergår vi till mina kort jag tillverkade i går…

 

siffrorna har jag skrivit ut som mallar från datorn och sedan ritat upp på baksidan av ett papper med döskallar, stommen har jag använt blå cardstock och sedan stämplat på med vita döskallar…och siffran och en liten skyllt har jag satt fast med två klämnitar som ser ut som skruvar…hoppas dem gillar korten…men döskallar går ju alltid hem…

Jag gjorde ju även ett välkommen hem kort till min snälla vän Malin som varit i Indien läääänge…

 

  

Jag gillar som ni säkert redan vet min stämpel som ser ut som ett fotografi och jag älskar distressen med färgen Vintage Photo, och sedan använde jag mig av blommorna jag stansade ut hos Frida, jag har stämplat på dem med en kärleksstämpel och sedan har jag gjort frimätken/stämplar av en font i word som jag laddat hem…och sist och minst en liten fjäril på hörnet. Sedan var det klart…vad tycker ni??

Ja nu har ni sett mina nya alster, och jag hoppas även att jag ska hinna med att göra en hel del kort även senare idag/ i morgon, denna vecka arbetar jag bara två dagar…då på dagis så jag har all tid i världen att göra kort denna vecka och jag måste göra klart julkorten snart och även julskylten som ska upp…men vi får väll se hur det blir med det..planer kan man ju alltid ha i alla fall…

Vad har ni för planer för dagen då???

Ses/hörs senare…

Kraaam

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *