Dagens kloka ord

Om man så visar upp hundra vackra egenskaper

bedöms man ändå alltid efter sina dåliga sidor

(Molière)

Så sant så sant…

Idag när jag vaknade och tittade på klockan som då visade 10;20 fick jag en fullkomlig panik, hur kunde jag sova bort hela förmiddagen?? Men Maria lugnade mig med att klockan faktiskt inte var så mycket utan ”bara” 09:20 så det var ju bra, vi hade glömt att ställa tillbaka klockan när vi gick och lade oss…fast planen var ju att gå upp och gå en runda klockan 8 i morse, men vädret var så grått att det var skönare att bara ligga och halvsova i sängen en stund till.

Sen när jag väl hade lyckats klättra över Gekås kassarna(gigantiska plasttrunkar)som är fulla av ostrukna nytvättade kläder och tagit mig ut till hallen så inser jag att lägenheten är väldigt mysig när den är städad…vi städade lite igår eller Fredrik diskade medans  jag städade badrummet, hallen och vardagsrummet…sen efter det så tittade vi på filmen ”what happens in Vegas” med Ashton Kutcher och Cameron Diaz…den var faktiskt riktigt bra, jätte rolig, och Ashton är ju en av världens snyggaste oavsett hur osmart han är…helt klart bland mina top tio snyggaste skådespelare, som tur var så är ju Diaz med all säkerhet med på Fredriks lista med så det gick ju jämnt upp.

Jag älskar nytvättade handdukar som doftar sköljmedel och som torkats i en torktummlare, dem blir så fluffiga och aldeles aldeles underbara!! På bild nr två ligger det en helt underbar skrubbkräm med ”Brazil Nuts” och den invigde jag i morse och guuuud vad den doftade underbart…vill nu ha både lotion och allt annat med den doften!!!

hm…då jag hade plockat i dessa nötter i påsen och skulle hälla i andra nötter finner jag ett långt hårstrå, vilket innebar att jag höll på att spy och inte kunde plocka mer nötter..så det blev inte så mycket lördagsgodis för min del….ett litet litet glas…

I morse/ på förmiddagen började jag hoppa runt och packa ned mina pysselsaker i väskorna igen och det blev hela verktygslådan och en hel stor påse från Lagerhaus. Inte lite med andra ord. Sen dök Maria upp och blev överfallen av ett stycke galet glad hund, med andra ord Rocky. Sen bar vi ut alla prylarna och fyllde våran bil med Pyssel sen for vi till Uschlehamn och till Frida som bodde i en underbar och mysig stuga, och en helmysig liten voffe hade hon med som gärna ville pussas, och hur glad som helst precis som Rocky.

Sen fick vi jättegod mat och när vi var mätte och belåtna så började vi pyssla för min och Marias del var det julkort som gällde och även Frida fixade till riktigt fina julkort i ett sött format…hon är grymt duktig!! Och har mycket roliga prylar, jag passade på att stämpla upp lite God Jul och stansa ut lite blommor..Bäst att passa på liksom..

Jag lyckades i alla fall få till 4 julkort som alla var ganska enkla, men bara två blev mina favoriter..kan ni gissa vilka???

En vit bas med det underbara prickiga pappret i två bitar och sedan min stämpel med jultext och sedan en röd snöflinga i rött..

Sedan blev det en grå bas och sedan ett rött papper, och ett ljusgrått papper med snöflingor, och på det ett vitt sammetsband som ej syns på bilden och på den tre filthjärtan i vinrött…

Ytterligare ett grått kort men lite ljusare och på det har jag stämplat röda julgranskulor som jag nog köpte för två år sedan men som jag fortfarande älskar och sedan ett rött papper med svart text God Jul…och så rött snöre då..

Det sista kortet hade beigebrun grund och sedan röda och bruna papper mitt på, lite natursnöre och fint stämplade lappar och inte att förglömma två blommor som jag stansat ut..

Som ni ser kom jag in i ett riktigt flow som jag nu då bara hoppas håller i sig även i morgon…för då ska jag göra klart mina beställningar och även lite andra barnkort till mina söta syskonbarn som fyller år nu i November….

Ja nu tittar jag med ett halvt öga på Ensam mamma söker, och sedan ska jag fixa lite och sen lägga mig ganska så tidigt i morgon är jag ledig och ska försöka fixa som sagt men även komma upp i bra tid så att jag får lite gjort på morgonen…vi får väll se hur den planen blir…kika in hät i morgon får ni se..

Vi ses i morgon…

 

 

 

2 comments on “Hej bloggen”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29