….till Julafton alltså….jag längtar så mycket och när jag kom hem så kan ni ju bara gissa vad som låg i min brevlåda……Allt i Hemmet JUL Special så nu har jag suttit och plöjt igenom hela tideningen…så underbara fina repotage om jul och hur hemmn ser ut i juletid, så underbart fint var det…sen har jag kollat på en hel mass inetrnetsidor och nu sitter jag här och har fjärilar och pirr i magen och längtar till Jul…jag lyssnade faktiskt på julmusik igår, ganska tidigt kan man tycka men jag slog in julklapparna till barnen och då ville jag komma i stämning…men nu inser jag att jag har enormt mycket jag ska hinna med innan Julaftons morgon, och dessutom ska jag arbeta under hela denna perioden…hur ska det gå ihop??

Planering är då A och O….och ni som känner mig vet ju att det inte är min starkaste sida att planera…eller jo jag är superbra på att planera men det är själva utförandet som blir svårtjämnt….men i år då jäklar ska jag hinna med allt….

Nej nu måste jag göra julkort för annars hinner jag inte få dem klara innan jul…..

Ses kanske senare här på bloggen….

1 comment on “Bara 58 dagar kvar…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29